woensdag 31 juli 2013

Verjaardags kaart

Hallo Allemaal,

Ik wil graag mijn nieuwe volger Doris van harte welkom heten, dat we volop van elkaars creaties mogen genieten.

Ook wil ik graag met jullie delen dat ik in de top drie sta bij KIC  met mijn BBQ Tilda. Ben er tweede geworden. Dit werkt zo motiverend. En ik moet zeggen voor iemand die sinds begin mei aan het bloggen is.... (Wil niet naast mijn schoenen gaan lopen hoor) Niet onaardig ....Ben echt trots op mezelf.

Nog op de valreep voor de hitte komt, een kaartje van mij. Ik wilde hem graag vanavond nog op de blog zetten zodat ik morgen weer heerlijk in de tuin kan zitten of in ieder geval niet achter de pc hoefde te kruipen. Berichtjes sturen en kijken naar mijn mede blogmaatjes kan ik buiten ook via mijn iPod.  Ik heb de foto op zolder gemaakt met TL licht, toch aardig gelukt. Want het was al vrij donker.  De onderste foto onder het TL licht in de keuken gemaakt. Geeft een wat vintage effect vind ik.  Vandaar dat ik hem erbij geplaatst heb.
 
Ik heb de randen bewerkt met een dristresser  en distress inkt gebruikt om de kaart ouder te laten lijken. Ik denk dat de kaart verder weinig uitleg nodig heeft.
Ik wil deze kaart mee laten doen bij WLVC challenge #7 met als thema; gebruik 1 of meerdere vlinders op je vintage kaart.

Ook wil ik hem mee laten doen bij NKU   uitdaging # 47 met als thema volgens onderstaande schets (gemaakt door Liesbeth) en een vintage kaart. 


Graag hoor ik weer van jullie wat je ervan vindt.

Lees ze met plezier!!!!

 
Hou je je zoveel mogelijk,  waar dat gaat, rustig, de komende dagen, want....
De temperaturen worden weer hoog. Top zomerdag hoor ik nu Piet Paulisma zeggen.
De warmste nacht komt er aan, van deze zomer; hoor ik hem zeggen en overmorgen maar liefst tot 35 graden.
 
Liefs Anita
 

15 opmerkingen:

  1. Ohh tof..gefeli met je 2e plek en je kaart is pravhtig ik hou van blauw! En heel erg bedankt voor je warmtetip mevrouw Pelleboer! Zal me er zekersss aan houden, hihihi, pfffft krijg het nu al warm.

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ga jij maar lekker naast je schoentjes lopen hoor......is helemaal geen gek idee met die hitte die jij voorspelt haha. je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt en daar worden we natuurlijk blij van bij WLVC.....bijna weer tijd voor een nieuwe challenge dus...houd je spullen maar op je buro hoor, haha. Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd, wat ontzettend leuk voor je en ja, dat werkt echt motiverend, geeft je zo'n goed gevoel en zeker als je zoals jij nog maar net een blog hebt, knap hoor.
    Je kaart is weer prachtig, mooie zachte kleuren en zo mooi met die bloemetjes.
    Liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart
    Groetjes marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita,
    Je mag trots zijn op jezelf hoor, en gefeli...maar niet naast je schoenen gaan lopen hoor, hihi. Ik geniet ook alle dagen van mijn bloggie en je kan nu je hobby delen met anderen, en het is zo gezellig! je kaart is een weer een mooie en ik zie mooi pion papier! Super gedaan en dank je voor de hitte tips, maar hier in het Noord-Westen van het land, is het altijd wat graadjes koeler, hihi. En ik kan er super goed tegen, dus ga genieten.
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een heel MOOI kaartje Anita en LEUK dat je aan de uitdaging van NKU meedoet.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is een prachtige kaart geworden naamgenootje, hij is supermooi. Gefeliciteerd ook nog met je top 3 plekje bij KIC, top voor je.
    Superleuk dat je meedoet aan de challenge van de NKU, dank je wel en veel succes.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita,
    Schitterend kaartje heb je gemaakt.
    Proficiat met je top 3 plekje om fier op te zijn.
    Ja wat een hitte te warm om kaartjes te maken voor mij ,dan maar op de pc de blogjes bewonderen met de vele mooie creatie's .:)
    Groetjes Doris
    Prettig weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi kaartje heb je gemaakt Anita, bedankt voor je deelname bij NKU, en WLVC,
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele mooie kaart Anita. Hij ziet er super uit.
    Gefeliciteerd met je top 3 plekje.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita, Gefeliciteerd met al je top 3-en die je behaald hebt dat is altijd een eer. Mijn kaart met vogels in de tuin is bij scrapcards challenge op 1 gekomen. Dat is inderdaad een eer. Leuk .... Dit is ook een prachtige vintage kaart. Mooie mallen en erg mooi gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met je top 3 notering, daar mag je best trots op zijn.
    Prachtige vintagekaart heb je gemaakt, mooi papier heb je gebruikt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Schitterende kaart. Prachtige uitstraling, mooi kleuren en details
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Proficiat Anita, altijd leuk om zo'n beloning voor je kaart te krijgen! Inmiddels is het de tweede top zomerdag en het is zoals je zegt, even de stand in slow motion... Je vintage kaart is ook weer erg mooi geworden moet ik zeggen. Prachtig gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen